Добре дошли в  с новото от музиката, киното и шоубизнеса от

...
Добре дошли в  с новото от музиката, киното и шоубизнеса от
Коментари Харесай

Еди Мърфи в търсене на сина си и още

Добре пристигнали в   с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Рок терапия



Десетият албум на Foo Fighters , “Midnight Medicine ”, излезе на 5 февруари, а сингълът от него, който се появи в първия ден от новата година към този момент си има публично видео. В “No Son of Mine ” рокаджиите изливат възприятията си към „ лицемерието на самодоволните водачи, хора, които са отговорни за закононарушение, за които се допуска, че са против “. Звученето е повлияно от банди като Motörhead и Metallica , а фрагментите на клипа демонстрират осъществяване на песента от Дейв Грол и компания в комиксова стилистика.

Двойна мощ



След шлагери като “Titanium ”, “Flames ” и “Let’s Love ” Сиа и Дейвид Гета още веднъж сплотяват мощни вокали и заразителни бийтове за ново взаимно парче. “Floating Through Space ” е част от саундтрака на кино лентата “Music ” , чийто режисьор, сценарист и продуцент е австралийската изпълнителка. Песента продължава в духа на останалите песни от него с вдъхновяващи послания, които могат да спасят някой ваш неприятен ден.

Изкуството изисква жертви



The Weeknd направи предстоящо положително шоу сред двете полувремена на Суперкупата по американски футбол. Миксът включваше най-големите му шлагери, както обичайно вършат звездите, поканени за събитието, а Абел беше заложил на облика си от настоящия си албум “After Hours ” .  Но като се изключи че за близо 15-минунтното си осъществяване, гледано онлайн от милиони фенове, той няма да получи хонорар, The Weeknd е вложил цели 7 милиона $ от персоналните си средства, с цел да реализира шоуто такова, каквото го виждаме.

КИНО

Космически борби



Поредната история с Брус Уилис , която смесва екшън и научна фантастика, го отпраща в 2524 година, когато хората към този момент са почнали с колонизирането на други планети. Там героят му, някогашен боен на име Джеймс Форд , е върнат назад на работа, с цел да помогне на свои сътрудници, атакувани от извънземна цивилизация. Така във кино лентата “Cosmic Sin ” , популяризиран цифрово от 12 март, той ще би трябвало да предотврати междузвездна война, която заплашва човечеството.

За короната и фамилията



Продължението на комедията “Coming to America ” от 1988 година ни среща още веднъж с африканския престолонаследник Акийм, в чийто облик се завръща Еди Мърфи . Напът да стане крал на Замунда, основният воин схваща за съществуването на собствен наследник в Съединени американски щати , който тронът задължава да бъде открит. Така Акийм и правилният му чиновник Семми (Арсенио Хол) се насочат към непознатата страна за освен това от дипломатическа задача. Дом на “Coming 2 America ” дава Amazon Prime Video, където филмът прави премиерата си на 5 март.

Отмъщението не може да чака



Олга Курилинко влиза в ролята на Клара – деец от френската войска , изместен в Ница като част от интервенция „ Сентинел “. В компанията на част от фамилията си тя се пробва да се възвърне душевен, само че проектите ѝ се прекатурват, когато сестра ѝ е открита полумъртва . Опитвайки се да отмъсти на причинителите, Клара ще се сблъска със сина на могъщ съветски олигарх и още властни играчи . Как ще приключи историята ѝ, ще забележим в екшъна на Netflix - “Sentinelle ” от 5 март.

ОЩЕ

Приятна изненада



В една от най-любопитните реклами, излъчени по време на Суперкупата, е тази на новия електрически модел на Cadillac, в която виждаме ненадейно „ продължение “ на „ Едуард Ножиците “ . Главни настоящи лица са Уинона Райдър като героинята си от класиката - Ким, и Тимъти Шаламе в ролята на сина ѝ Едгар , наследил ориста на татко си Едуард. Освен свежа концепция за реклама, считаме, че това може да послужи и за ентусиазъм на идващ филм…чуваш ли, Тим Бъртън?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР